• darkblurbg

De realisering van onze visie vraagt enthousiasme, doorzettingsvermogen en geloof in een andere manier van leven. We beginnen klein en groeien dan langzaam uit tot de gewenste omvang, die gaandeweg uiteindelijk zal worden bepaald. Een voordeel van een geleidelijke groei is niet alleen de betere beheersing van het proces en een snelle eerste stap, maar juist ook het samen ontwikkelen van de manier van leven, omgaan met elkaar en de ruimte voor onze persoonlijke groei.

Wie zijn wij?

Het initiatief is gestart door 5 enthousiaste mensen die het vertrouwen hebben dat dit idee past bij de tijdsgeest en velen zullen aanspreken. Wij hebben verschillende achtergronden, zoals projectontwikkeling, procesvaardigheden, communicatie, stedenbouw, architectuur en bouwkunde, bestuurlijke ervaring, milieu en ecologie, management en organisatiekunde en gemeenschapsvorming. Verder zijn er nog mensen om ons heen, die ons initiatief een warm hart toedragen en zelf ook belangstelling hebben voor een andere manier van leven. Velen zijn bereid om op hun eigen wijze en vanuit hun eigen kwaliteiten een bijdrage te leveren. Om uiteenlopende redenen is de initiatiefgroep gestopt en draag ik het initiatief nu verder.

Mee participeren?

Ik nodig dus mensen uit die kennis, expertise, arbeid of geld willen investeren omdat ze weten dat het anders kan. Die ambassadeur willen zijn binnen hun netwerk. Ik zie het als een beweging, die organisch mag groeien en ben geïnteresseerd in pioniers uit alle leeftijdsfases, vrijdenkers die groot durven dromen en concreet kunnen handelen.

De totstandkoming van Kiemdorp vraagt veel verschillende disciplines, net zoals het vormen van een gemeenschap veel verschillende kwaliteiten vereist. Voor elk aspect richten we groepen op, waarbij voor de samenhang in elke groep een lid van de Kerngroep zitting heeft.

Contact?

Voor nadere informatie of deelname kun je contact opnemen met Han Bekkers, telefoon 06.5138.8667, info@hanbekkers.nl of han.bekkers@hotmail.com. Zie ook www.kiemdorp.nl